Vauvasuihkutusta

Kuva: Marika Finne

Lauantaina, Sannan päivänä, sain olla upeiden naisten hemmoteltavana, kun kymmenkunta läheistä ystävääni järjesti minulle babyshower-juhlat. Aurinkoista iltapäivää vietettiin rennoissa merkeissä hyvästä seurasta ja herkuista nautiskellen.

Jo alkumaljan yhteydessä lausutut sanat saivat minut herkistymään. Siinä katsellessani sitä mahtavien naisten rinkiä ympärilläni, tunsin itseni erittäin etuoikeutetuksi. Miten paljon ympärilläni onkaan ystäviä, jotka ovat tukena ja ilona elämän eri tilanteissa. Osa ystävyyksistä solmittu jo lapsuudessa, tuoreimmat tulleet matkaan viime vuosien aikana.

On ihanaa, että ystävyydet kestävät ja uusia voi solmia läpi koko elämän. Ja kaikki tämän raskauden aikana hengessä mukana olleet ihmiset eivät edes olleet paikalla. Kiitos tämän tekstin myötä myös heille kaikesta tähänastisesta.

Kuva: Marika Finne


Kuva: Marika Finne
Alkumalja spesiaalimukissa


Kuva: Marika Finne

Kuva: Marika Finne
Upeat tarjoilut

Yhdessäolo oli päivässä ehdottomasti parasta, mutta sain myös mahtavia lahjoja. Muistatteko vielä slämärit? Olin itse jo unohtanut, mutta vauvaslämäri palautti teinivuodet mieleen. Slämäriin vieraat kirjoittivat arvailunsa vauvan syntymäpäivästä ja mitoista sekä muita viestejä ja vinkkejä tulevan varalle. Lisäksi sain Samasta padasta -keittokirjan, jonka resepteillä voi valmistaa koko perheelle sopivaa ruokaa sekä "äitikortin", jolla voi uupumuksen hetkellä lunastaa omia lepo- ja hemmotteluhetkiä äitiyden voimavarojen lataamiseksi. Lisäksi minua lahjottiin kukilla, söpöllä pehmolelulla ja lahjakortilla Zicco-liikkeeseen, jolle tulee syksyn ja kevään aikana varmasti käyttöä. 

Kuva: Marika Finne
Päärynäsoseiden maistelutesti

Kuva: Marika Finne
Vauvaslämäriin arvuuteltiin tulokkaan syntymämittoja ja kirjoiteltiin viestejä tuleville vanhemmille

Kuva: Marika Finne
Samasta padasta -kirja pääsee varmasti käyttöön

Kuva: Marika Finne
Halusin ehdottomasti leipoa kakun elämäni upeille naisille

Kuva: Marika Finne

Eilen sanoin miehelleni miten kiitollinen olen kaikista ihmisistä ympärilläni. Ja siitä, miten pyyteettömästi he ovat olleet tukena esimerkiksi tämän kuluneen 9 kuukauden aikana. Sellaista tukea ei pidä ikinä ottaa itsestään selvyytenä ja haluan pitää myös huolen, että olen itse vastaavasti tukena heille.  

Ihanaa kokea tämä kaikki teidän läheisten kanssa. Halaus ja suukot kaikille, jotka tunnistavat itsensä tästä jutusta. <3 

Kommentit

Suositut tekstit